Bemutatkozás

a Hotel látképe

 

Üdvözöljük a Hotel Orchidea honlapján!


A Hotel Orchidea a Dél-alföldi régió egyik legszebb vidékén, Balástyán, az E5-ös főút mellett található. Csongrád megye székhelye, Szeged 20 kilométerre, az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark pedig 12 kilométerre van tőlünk. Az M5-ös autópálya lehajtójáig mindössze 3,5 kilométert kell autózni, hogy vendégeink eljussanak községünkbe, megpihenhessenek szállodánkban, és éttermünkben kellemes környezetben kóstolhassák meg ételeinket.

Szállodánkat szívesen ajánljuk azoknak, akik pár napot ezen a környéken szeretnének eltölteni, tiszta levegőn, nyugodt falusi környezetben és családias hangulatban. Kényelmes szállást tudunk biztosítani 70 vendégnek, akik az épület mögött zárt parkolóban díjmentesen helyezhetik el járműveiket. A szállodánkhoz kapcsolódó étterem és rendezvényterem kiválóan alkalmas családi és baráti összejövetelek, céges rendezvények, termékbemutatók és előadások megszervezésére. Szabadtéri összejövetelek tartására pedig az 50 fős fedett kerthelyiségünk ad lehetőséget.

Kiránduló csoportok figyelmébe is ajánljuk szállodánkat és éttermünket, mert egyedi igényeiket is ki tudjuk elégíteni előzetes egyeztetés után, és 10 százalék kedvezményt adunk árainkból!

Autóbusszal érkező vendégeinknek parkolóhelyet biztosítunk a szálloda előtt!

Balástya tágabb környezetében vendégeink számos szabadidős és kulturális program közül választhatnak. A Dél-alföldi régió több természeti és ember alkotta látnivalója látogatók ezreit vonzza a környékre. Például az Ópusztaszeri Nemzeti Történelmi Emlékpark, az ország legismertebb szikes tava, a Fehér-tó, a kisteleki termálfürdő, a kiskunmajsai termál- és élményfürdő, valamint Magyarország negyedik legnagyobb városa, Szeged biztosítja, hogy mindenki megtalálja az érdeklődésének legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget.

Reméljük, hogy hamarosan Önt is vendégeink között üdvözölhetjük!

Online Szobafoglalás

Szoba fajtája
db egyágyas
db kétágyas
db háromágyas
db negyagyas

Bejelentkezés